26 Nisan 2010 Pazartesi

Polonez'in Paladiumdaki yeri

Bizim oğluş 3, 5 yaşına gelince 23 Nisan'ı da iyice anlar oldu. Cuma-Cumartesi-Pazar 3 gün 3 gece Bayram Kutladık. Caddebostan-Erenköy-Suadiye hattında her aktiviteye katıldık. En beğendiklerimiz:
Toyota plaka aktivitesi, Krispy Cream yüz boyama, Turktelekom Marvel karakterleri, onbin kere uçak ve trenlere binmek...
2 gün sokaklarda coştukdan sonra, pazar gününü iç-mekanda geçirme kararı aldık ( polen seviyesi çok çok yüksekdi...) ve Paladium'a gittik. Öğlen yemeği için nefis bir durak bulduk. Polonez'in Brasserie olarak kışdan beri varolan yeni yeri. Ön alandaki açık alanı ne kadar güzel, biz öğlen yemeği yedik ama kahvaltı içinde mükemmel. Mısırlı-şiş et yemeği yedim arada parmaklarımı da yedim.. Servis gayet mükemmeldi, garsonumuz çok ilgili ve bilgili idi. Komi konseptide tutmuş. Garson-komi işbirliği gayet başarılı, dolayısı ile servisde aksama yaşanmadı. Tadı damağımızda kaldı, en kısa süre içinde tekrar gitmeyi düşündük hatta anneler gününde geniş bir kahvaltı fikri kafamıza birgüzel yerleşti. Tavsiye ederiz.

3 yorum:

sayani dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Ben almanyadan sevgi, gercekten cok guzel bir blog, eger twitter veya facebook sayfasi varsa hemen
ekliycegim.

Ebru Vision dedi ki...

2013,anneler gününde de Polonez 'de kutladık, aradan 3 sene geçmiş olmasına rağmen bozulmadan devam ediyorlar. Bravo..