9 Şubat 2013 Cumartesi

2013 Yılan Yılında Şanş Enerjilerini Nasıl Yakalayacağız

Yılan Yılı-Snake of Kue Szu

 
10 Şubat tarihinde başlayacak olan Yılan yılı sembolünün özellikleri gibi aktif ve baştan çıkarıcı. Bu yıl komplike durumları çabucak kavrama ve kontrol özellikleri öne çıkıyor, iş dünyası için 2012'ye göre çok daha başarılı sonuçlar alınacak. Bununla beraber 2013 Yılan yılı boyunca fanatik görüşlere yönelme, çabuk para kazanma ve çabuk harcama sıkça rastlanacak, kişisel ilişkilerde  yüksek tansiyon  bu yıl ilişkileri gündeme taşıyacak. 

 

Kimler Yılan burcundan ?

1929, 1941,1953,1965,1977,1989,2001 yılarından doğanlar Yılan burcu grubunu oluşturuyor.
 

Yılan Burcunun karakteristik özellikleri neler?


İleri görüşlü ve  enigmatik kişilikleri olan Yılan insanlarından iyi düşünürler çıkıyor. İyi yaşamayı seven Yılan burçları, muziğe, edebiyata, dış görünüşlere, güzel kıyafetlere, güzel yemeklere düşkün oluyor. İletişimde olmayı, ilginç konuları konuşmayı ve entellektüel sohbetler etmeyi seviyorlar, kendilerine güvenleri son derece yüksek,ancak başkalarından fikir alma ve dinleme konusunda başarılı değiller.
 

10 Şubat tarihinde başlayacak olan siyah yılan yılı neler getiriyor?

10 Şubat tarihinde başlayacak olan Siyah Yılan Yılı, Kova burcunda oluşan yeni ay'ın hemen arkasından başlıyor. Bu da Yılan yılının detaylar ve düzenli-disiplinli çalışmaya odaklanacağını bildiriyor. İletişimin ön planda olacağı 2013 yılında kapalı kapılar arkasındaki bilgilerin ön safhalara çıkacağı, transformasyonun başlarak tüm yıl devam edeceğini müjdeliyor.
 
Sakin, güvende ve yanlız olmayı seven yılanın özellikleri 2013 yılına damgasını vuruyor. Sakin, ne yaptığını bilerek araştırma yaparak konuları ele almak bu yıl için doğru  davranışlar olucak.

Bu yıl her şey için extra dikkatli olmak önemli, işlerimizi detayları ile ele almak işlerimizi kolaylaşıracak. Üstün körü, öylesine veya yapmak için yapmak, 2013 yılında tercih edilmemesi gereken davranışlar.
 
Derin düşünceler bu yıl ön planda olucak, gündemde olan pek çok olayın gerçek sebebini bu sene, öğrenmek hiç de zor olmayacak, sebepler ve esaslar bu sene deliklerinden su yüzüne çıkıyor. Bu yılın sonunda pek çok konu yenilenerek,değişecek.

Bu yılın şanslı enerjilerini hangi renklerle yakalayacağız ?


Siyah bu senenin baş rengi, 10 Şubat Pazar günü yeni yılı koyu renk giyisilerle karşılayabilirsiniz. 2013 yılının Su Yılanı olması dolayısı ile Mavi'de bu yılın ikinci önemli rengi. Bu iki rengin kombinasyonu bize bu sene şans getirecek. Sadece kıyafetlerimizde değil, takılarımızda ve evimizin dekorasyonunda da bu sene Mavi ve Siyahı kullanarak iyi enerjileri çekmeye çalışabiliriz.

Takılarda doğal malzemeler ön planda, semboller su, yılan bu durumda turkuaz, aquamarin, ay taşı, lapis lazuli, inci, siyah onyx, siyah obsidan ön planda olan doğal taşlar.
 
Çin Astrolojisinde su ayrıca metal rengi ile de temsil ediliyor, bu sene metal de kullanabileceğimiz renkler ve materyaller arasında.
 
Bu sene kahverengi, sarı, turuncu ve kırmızıdan uzak durmakda fayda var.

Peki evinimize, ofisimize bu yılın iyi enerjilerini çekmek için neler yapmalıyız?

Bu da bir başka yazı konusu, pek yakında bitireceğim...haberleşmek üzere.